Наші праволюби – на висоті!

2013-10-28

/Files/images/clip_image002.jpg У нашому місті відбувся другий зональний тур обласної гри брейн-ринг “Підліток і право”. Його організатор - служба у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації.
Цей захід спрямований на розвиток правової культури дітей, виховання у них поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та умінь, здобуття практичного досвіду щодо вирішення правових питань, профілактики негативних проявів у дитячому середовищі.
До Ірпеня приїхали команди Бородянського, Васильківського, Вишгородського, Макарівського, Фастівського, Іванківського та Києво-Святошинського районів, міст Буча, Васильків, Фастів, Славутич.
Юних правознавців привітав перший заступник міського голови Микола Головкевич.
У нелегкій боротьбі перше місце посіла команда м. Ірпеня в складі учнів нашої школи, друге - Києво-Святошинського району, третє - м. Василькова. Усі учасники гри нагороджені почесними грамотами та отримали цінні подарунки.
Вітаємо переможців – команду “ПравоProdaction”, учнів 10 та 11 класів: Анастасію Коченко, Христину Колещук, Романа Скитенка, Костянтина Шокала, Дмитра Куца.
Бажаємо їм успіху у фінальному турі обласної гри брейн-ринг “Підліток і право”!


Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi