Табірна зміна літа 2015 - триває!

2015-06-09

/Files/images/таб.jpg

02 червня на базі Ірпінської СЗШ І-ІІІ ст. №2 розпочав свою роботу пришкільний табір з денним перебуванням "Веселка". В цей день відбулося відкриття табірної зміни. З гарним піднесеним настроєм фізінструктор Макаров Г.В. провів ранкову зарадку з вихованцями табору. Діти ознайомилися з режимом роботи та правилами поведінки в таборі, вивчили девіз та промовки, пісні. Вчителі-вихователі провели конкурс малюнків "Щасливе дитинство", приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, що святкують 1 червня. Краще будь-яких слів дитячі малюнки показали, чого прагнуть малюки, що їх хвилює. Вихованці табору під керівництвом медичної сестри, Дзюбан Н.В., розучили комплекс вправ для відпочинку очей, рук, ніг та постави. Також діти відвідали міський парк ім. В. Правика. Сповнені нових емоцій, незабутніх вражень, вихованці табору з нетерпінням чекають наступнього дня.

03 червня пришкільний табір «Веселка» розпочав свою роботу традиційно: лінійкою, ознайомленням із путівкою дня, ранковою зарядкою. Після сніданку вихованці табору прослухали виховну бесіду на тему: «Правила безпечної поведінки в громадських місцях», після чого здійснили мандрівку до парку відпочинку ім.. З. Алієвої, де ознайомилися з деревами, кущами та квітами посадженими у парку. Також цього дня вихованці таборі на чолі з музичним керівником, Асауленко В.В., розучили веселі дитячі пісні і навіть досхочу натанцювалися. Вчителі-вихователі провели вікторину «Сторінками улюблених мультфільмів». З надзвичайною цікавістю діти слухали один одного під час презентації «Моя улюблена іграшка». Завершився день іграми на свіжому повітрі.

04 червня в таборі пройшов "День дружби". Завдяки багатокомпонетній програмі діти мали змогу пограти в гру "Алфавіт дружби" , вікторину "Справжній друг", а ще поспівати пісні про дружбу. Також цього дня вихованці табору відвідали міський кінотеатр "Перун", де змогли переглянути цікавий і пізнавальний фільм.

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища. І у нашому таборі цей день був присвячений цій тематиці. В групах вихователі провели бесіду: «Правила безпечної поведінки в лісі». Цього дня вихованці табору відвідали Ірпінську міську дитячу бібліотеку, де мали змогу подивитися цікаву відеопрезентацію «Про водицю-голубу сестрицю», а працівники бібліотеки поговорили з дітьми про важливе значення природи у нашому житті. Також вихователі провели вікторину «Лікарські рослини». Вихованці з неабиякою цікавістю відповідали на поставлені запитання. Учні проявили свою творчість під час створення малюнків «Наша мрія – чисте довкілля» та виготовленні вітальних листівок.

08 червня у пришкільному таборі «Веселка» був проведений день фантазера, метою якого стала популяризація творчості, заохочення до вдосконалення таланту дітей. Ця мета була досягнута. Вихованці табору проявили свою фантазію під час створення творчих робіт на тему «Ми маленькі фантазери». Мрії та фантазії дітей знайшли своє відображення у малюнках на папері. Медична сестра табору провела профілактичну бесіду: «Перша допомога при укусах комах». Також цього дня вихованці табору відвідали парк відпочинку «Дубки», а також поспівали й потанцювали досхочу. З нетерпінням вихованці «Веселки» чекали малювання крайдою. На асфальті ожило безліч казкових героїв, героїв улюблених мультфільмів і багато іншого. Школярі проявили фантазію, вигадку, продемонструвавши оригінальні малюнки.

Згідно плану роботи пришкільного табору 09 червня був оголошеним Днем гумору і пройшов під девізом: «Хай звучить веселий сміх, щоб гарний настрій був у всіх!». Діти грали у спортивні ігри. Повторили правила гри у футбол, провели товариський матч між групами. З дітьми провели профілактичну бесіду «Тепловий і сонячний удар. Перша допомога». Вихованці табору відвідали парк відпочинку. Продовженням дня стали цікаві гуморески, смішинки, сценки, які готували всі вихованці. Дуже різноманітні, цікаві вигадані історії довелося почути нам цього дня.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi