Урок у 1А класі

2018-10-25

/Files/images/FB_IMG_15405516867802747.jpg

Крісло автора" на Ранкових зустрічах НУШ

Ранкова зустріч - це запланована, структурована зустріч на початку дня учителя з учнями. яка займає важливе місце у повсякденному розкладі діяльності класу.
Невід'ємними атрибутами місця проведення Ранкових зустрічей є :"Куточок ранкової зустрічі" та "Крісло автора".
В "Куточку ранкової зустрічі" знаходиться інформація про новини класу, план роботи ,календар погоди, правила класу, рубрики "Добрі справи", "Дитина дня", "Наші досягнення". тощо.

Сьогодні хочу детальніше розповісти саме про "Крісло автора", та про те,як на практиці Світлана Михайлівна Ошкало - класний керівник 1-А класу, що працює за науково-педагогічним проектом "Інтелект України", втілює у життя ідеї НУШ.
Кожного дня під час Ранкових зустрічей хтось із діток класу перебуває у так званому "Кріслі автора" - крісло це особливе, посидіти на ньому мріє кожен першачок. Саме з цього місця дитина презентує однокласникам свої усні або письмові творчі роботи, малюнки. проекти. Як педагоги. розуміємо, на скільки це позитивно впливає на особистісне зростання кожної дитини.
Оскільки зараз діти ще знайомляться і кожен хоче розповісти вчителеві і однокласникам про себе, то має чудову нагоду зробити це саме із "Крісла автора". Дехто готує із батьками цілі проекти та презентації, дехто приносить фото, а хтось може похвалитись уже десятками медалей та кубків і розповісти про це під час Ранкової зустрічі!
Наскільки важливо і неоціненно є те, що ми даємо можливість кожній дитині бути почутою, та формуємо вміння висловлюватись та слухати інших.
#НУШ #ВчителіВажливі #СЗОШ2Ірпінь

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi