НОВИЙ РІК КРОКУЄ ПО .....ШКОЛІ

2014-12-26

/Files/images/03c1B5lOBBs.jpg

Задрімає в хмарах сонце,

Новорічна ніч настане,
і в засніжене віконце
тихо Дід Мороз загляне.
Він розв’яже загадкаво
Чарівну свою торбинку,
Подаруночки чудові
покладе нам під ялинку.
Скоро Новий рік! У школу завітав Дід Мороз зі Снігуркою, щоб привітати дітлахів з наступаючими святами. Для учнів початкової школи – це найкращий подарунок. Костюми, розваги, новорічні пригоди чекали школярів під час вистави. Пограли, повеселились, пообіцяли Дідові Морозу бути чемними наступного року - і отримали подарунки!

/Files/images/9Jhm-RIfDZ0.jpgА ось учні 8-11 класів з’ясовували «Хто в домі хазяїн»

99,9% чоловіків на запитання "Хто в сім"ї головний?", ані секунди не вагаючись, відповідають "Я!!!" Та не всі жінки з цим погоджуються. Ось і вчора у нашій шкільній сім"ї хлопці та дівчата з"ясовували, хто з них головніший (хоча, зазвичай, вони рідко конкурують між собою). Гра складалася з 4-х раундів та фінального змагання. Спочатку всі шанси виграти були у дівчат, але конкурс "Дивоглядки" та фінальне змагання "Міняємось ролями" вивів команду хлопців у переможці. Але напередодні Нового року та Різдвяних свят не так важливо, хто переміг, а хто програв. А продовженням свята стала дискотека, яка ще раз довела, яка ми дружна та весела шкільна родина.

І ось нарешті - Ура! Канікули! - кричали вчителі після закінчення останнього уроку. А тоді, не довго думаючи, вирішили відсвяткувати наближення свят ( а заодно і закінчення І семестру). Хороводи та "флешмоби", змагання команд адміністрації та вчителів, вірші Діду Морозу та фанти, гра у сніжки та співання зимових пісень, і танці, танці, танці!!! Окрема подяка організатору незабутнього свята - Діду Морозу ( а по сумісництву - голові профкому) Федоровій Олені Володимирівні та кафе-ресторану "Любава". А завтра запрошуємо всіх, кому не вистачило сьогоднішнього драйву на дискотеку пустинними коридорами школи. Ура канікулам!!!

/Files/images/7U-x9VgpTXk.jpg

І на завершення хочеться побажати, щоб усі зустріли свята у дружньому сімейному колі, в мирі, з посмішками та щирими побажаннями.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi