• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пост подяки директора школи вчителям Ірпінської СЗОШ №2.

Пост подяки директора школи вчителям Ірпінської СЗОШ №2.

2020-05-30

/Files/images/101845396_3175519229136508_9030921304009605120_o.jpg

Пост подяки директора школи вчителям Ірпінської СЗОШ №2.

Дорогі ВЧИТЕЛІ!!!
Життя онлайн стало для нас ще тим випробуванням!
Раптом, за один день ми з вами опинились "у зачинених дверей". Пам'ятаєте нараду 13 березня, коли ми зібралися в актовій залі, і всі, хто там сидів,не дуже розуміли, що робити далі? На прийняття рішення у нас з вами було всього декілька годин, а не днів і місяців, спитати і порадитися не було з ким. І тоді нас врятували батьківські вайбер-групи, на які ми часто скаржилися один одному. Так, саме вони стали тим порятунком і тією опорою, яка була відправним пунктом для побудови (хай недосконалої), але все ж таки системи дистанційного навчання для наших дітей.
Найважливішим стало те, що навчалися не тільки діти, - навчалися ми. Щодня кожен із нас, перш ніж навчати дітей, опанував нові технології, нові інструменти. Найріднішим для багатьох із нас став ZOOM, який дав можливість спілкуватися один з одним, проводити онлайн уроки для учнів та бачити їхні очі, допоміг нам щоп'ятниці о 9.30. бачити усміхнені, веселі, стурбовані, серйозні та зосереджені обличчя один одного і відчувати, що ми всі разом, ми – команда. Пам'ятаєте, як наші колеги підставляли нам "плече" і вчили нас як працювати в ZOOMі ? На першій ZOOM - конференції, через тиждень карантину, команді заступників я сказала: "Дівчата, давайте спробуємо! Якщо вийде на зв'язок 15 вчителів, - це вже буде досягнення! Ми зможемо працювати !". Ви перевершили всі мої очікування! Нас було 51!!! Через тиждень, з 78 вчителів – 68 щоп'ятниці говорили в прямому ефірі: "Добрий день! Раді всіх бачити! " І саме за цю мить, за можливість просто бачити один одного, відчувати, що ти не один, - я найбільше вам вдячна. І наші з вами діти, а особливо батьки, найбільше згадують і вдячні саме за спілкування і уроки на платформі ZOOM.
ZOOM в умовах карантину допоміг нам вирішити і багато організаційних питань. Ми провели онлайн атестацію наших вчителів, проводили зустрічі методичних об'єднань, проводили навчання для колег, оперативні наради, приймали рішення на педагогічній раді, в ZOOMі відбувалися засідання шкільного самоврядування і засідання журі, яке обрало переможців шкільного конкурсу "Школа має таланти" і ще багато різного і вкрай необхідного, бо школа – це живий організм, і він постійно рухається.
Дорогі мої, Ми просто аси!!! Дякую вам за це!!! Ніколи ще за такий короткий термін ми не опановували всім нашим колективом стільки інструментів і технологій!!! Кожен по- різному, але ми навчилися записувати уроки і викладати їх на YouTube, працювати з Google диском і в Classtime, Classroom, Viber, Google forms і з електронною поштою, соціальними мережами Edmodo і Fasebook, працювати в системі Moodle і через платформу "На урок", опанували електронні журнали і працювали на веб-сайті Code.org і ще багато, багато різного, того що було нам потрібно щодня, щоб бути професіоналами!!! Дякую вам за це!!! Найвищою нагородою для нас з вами стали ті відеоролики з подякою від учнів, які вже тиждень з'являються на Fasebook-сторінці школи і нашій вайбер-групі.
Ми всі отримали безцінний досвід використання дистанційних і електронних технологій, який залишиться з нами, досвід спілкування в нових форматах і стали ближче один до одного!
Перед нами нові випробування і нові завдання! Ми розуміємо, що треба працювати над тим, щоб основна робота під час дистанційного навчання відбувалася на єдиній платформі – і це, ще одна висота!
Я вдячна всім класним керівникам, які постійно тримали "руку на пульсі" і підтримували наших дітей (а дуже часто і батьків) і не давали їм відчувати себе самотніми. Саме на їхні плечі ліг тягар цілодобової підтримки нашої шкільної родини!
А ще хочу сказати теплі слова і слова подяки тим, хто під час нашої з вами праці "в домашніх умовах" зробив все, щоб наш спільний дім, наша школа була доглянутою і збереженою – нашим технічним працівникам, які щодня чергували в стінах школи.
Дякую всім!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi